Voor 17u besteld = Morgen in huis

Niet tevreden, geld terug garantie

Duurzame materialen en productie

  Voor 17u besteld = Morgen in huis
  Niet tevreden, geld terug garantie
  Duurzame materialen en productie

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzenden wij al onze reguliere bestellingen per pakketpost met de Cargo Tracking-code! Verzendkosten hiervoor bedragen € 5,99 voor Nederland, € 12,99 voor Europa buiten Nederland, € 19,99 voor overige landen.

Levering

Voor veel van onze producten worden bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog verzonden. Voor weekendbestellingen kunt u rekenen op 1-2 werkdagen levertijd (PostNL of DHL). Bent u niet thuis, dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of probeert de bezorger de volgende dag opnieuw.De maximale levertijd van het product is 30 dagen.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 15 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 15 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 15 dagen om de bestelling te retourneren.

Heb je tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wil je de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in rekening worden gebracht.

Mag het terug?

Je kunt te allen tijde het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

Artikelen die langer dan 15 dagen geleden ontvangen zijn.
Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*
Artikelen waarvan verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) *

Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Het retouradres is:

Groothandelsweg 19
2645EH Delfgauw

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, heb je nog 15 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 30 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

info@dekjebed.nl
Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Inloggen

Nog geen account?

Winkel
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account